#WOT, deel 11: politiek

Pix' WOT

94 10

Je zult waarschijnlijk niet iemand kunnen vinden die zo minimaal geïnteresseerd is in de politiek. Ik wil er dan ook niets, noppes, nada over kwijt, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat dat ook voor jullie geldt. Vandaar dan toch dit #WOT-woord vandaag.

Het #WOT-woord is:

Politiek is de wijze waarop in een samenleving de belangentegenstellingen van groepen en individuen tot hun recht komen – meestal op basis van onderhandelingen – op de verschillende bestuurlijke en maatschappelijke niveaus.

wikipedia.org

En jij, ben jij wel politiek geëngageerd?

Weet jij er ludieke dingen over te vertellen? Houd je je er dagelijks mee bezig, of – net als ik – alleen als je democratisch je stem mag uitbrengen?

Ik ben zeer benieuwd naar wat jij me hierover kunt vertellen.

Ik lees het dan ook graag weer hieronder, in de reacties.

Schrijf je mee?

#WOT betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verzin ik een woord waar je over kunt schrijven (bloggen, vloggen of ploggen). Niets moet, alles mag. Je kunt op ieder moment instappen. De vorige woorden kun je in het archief vinden.

10 thoughts on “#WOT, deel 11: politiek

   1. 😉

    De scores liggen niet binnen mijn interesseveld, daar heb ik nooit oog voor (gehad). Sinds ik weer ‘gratis’ blog moet ik het helaas doen met de thema’s die wp gratis ter beschikking stelt… dus dit thema kan ik niet van je ‘jatten’ 😉

     1. Ja dat herken ik, heeft mij ook lang tegengehouden… echter ik werd zeer ontevreden in toenemende mate bij 1 provider, dus stapte ik over. In het begin alles koek en ei niks aan het hand tot ik een probleem kreeg en om hulp vroeg en toen in de kou gezet werd. Dáár betaal ik dus niet voor.

      Kortom, toch maar terug naar gratis WP-en al heb ik dan wel een abo om de reclamezooi te vermijden en binnen dat bedrag heb ik ruimte om met css te werken dus dat doe ik dan nu ook. Het enige dat ik mis is de mogelijkhed thema’s te uploaden, maar dat moet dan maar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: