Over mij

O

From me
with love

Als ik wat eenvoudige kreten roep als opgeruimd, energiek, niet snel gek te krijgen, humoristisch, betrouwbaar en ook oplossingsgericht krijg je al een aardig beeld van me. Bovendien zit mijn haar ook nog eens altijd goed. ; –)

Schrijven, dat is letterlijk wat ik voor ogen had, toen ik dit blog begon. Als slechthorende mét Philips oorbellen is communicatie werkelijk waar heel belangrijk geworden. Voor mij. Via schriftelijke kanalen, daar kom ik pas écht tot mijn recht.

 

Wie ben ik dan?

Ik ben Irene – bouwjaar 1967 – en een gedreven schrijfster sinds 2002. Ik schrijf essays, columns en artikelen. Heb reeds een chicklit geschreven, ben werkzaam in de ICT en, tja, word thuis meestal wel herconditioneerd door mijn feline vriendjes of andersoortige beestachtigen.

Deze site laat mijn rasse schreden en reis in de wereld zien in het geschreven woord. En ook, hoe het is om steeds een beetje beter mens (ahum) te worden.

Wat kun je hier vinden?

Je kunt hier vooral kortere als langere blogs vinden uit mijn koker. De blogs vertellen iets meer over mij. En ze zijn niet gespeend van humor, actie en romantiek.

Járen geleden was ik o.a. hoofdredacteur van het inmiddels ter ziele gegane about:blank.nl en ook eindredacteur van 42bis.nl.

Geniet van je leestijd en mijn blog!

Ik wil reageren