#WoW, deel 24: hunkeren

#

Het was natuurlijk niet te verwachten, maar ik hunker naar een warme zinderende zomer. 😉 Al mag ik wel stellen dat ik al blij ben met af en toe wat zonnestraaltjes tussendoor. En dat deze voortdurende Herfstperikelen wat mij betreft over en klaar zijn.

De #WoW is:

Hunkeren: verlangen

betekenis.be

Denk dat ik niet de enige ben

Die vaak verlangend naar wat zonneschijn ineens grandioze mogelijkheden ziet in een ‘last minute’ geboekte vakantie naar een of ander oord waar mogelijk nu een hittegolf heerst. Edoch, ik doe het nog maar even niet. Dat kan immers altijd nog.

En jij? Hunker jij naar iets?

Kun je hier wat mee? Erover uitweiden? Heb je een heel eigen filosofische benadering over hunkering? Wij zijn natuurlijk allemaal benieuwd naar jouw eigenste verhaal.

Ik lees het dan ook weer graag in mijn reacties.

Schrijf je mee?

#WoW betekent Write on Wednesday of Word of Week. Iedere woensdag verzint een van de deelnemers, Karin, of ik een woord waar je over kunt schrijven (bloggen, vloggen of ploggen). Niets moet, alles mag. Je kunt op ieder moment instappen. De vorige woorden toen ik meeschreef kun je in het archief vinden.

Over deze auteur

Irene

Hee hallo, ik ben Irene, mijn nick is Pix, en ik blog sinds 2002. Mijn schrijflust doet me vaak naar het toetsenbord grijpen. Dat alles onder het genot van veel koffie en chocolate bites, gewoon omdat alles nu eenmaal veel mooie - en lekkere - flow vergt. Enneuhm..., mijn haar zit ook nog 'es altijd goed! Zie ook mijn over mij-pagina. Enneuhm... vergeet je ook niet aan te melden op mijn blogroll.

Ik wil reageren