#WoW, deel 26: proleet

#

Heb zelf best wel een strenge opvoeding genoten. Een beetje beschaving zit er bij mij dus wel in. Wat heet: als ouderen me voorstellen hen te tutoyeren, blijf ik nog minstens een half jaar ‘u’ roepen, totdat men de botte bijl erin gooit en me voor een ultimatum stelt. Dat vind ik altijd bepaald komisch.

De #WoW is:

Proleet: 1) Bluffer 2) Botterik 3) Dikdoener 4) Filister 5) Hork 6) Hufter 7) Iemand uit een onbeschaafd milieu 8) Iemand van grote levensopvatting 9) Iemand zonder beschaving

Nederlandswoordenboek.nl

EN JIJ? WAT KUN JIJ VERTELLEN OVER Proleet?

Kun je hier wat mee? Erover uitweiden? Heb je een heel eigen filosofische benadering over een proleet? Wij zijn natuurlijk allemaal benieuwd naar jouw eigenste verhaal.

Ik lees het dan ook weer graag in mijn reacties.

SCHRIJF JE MEE?

#WoW betekent Write on Wednesday of Word of Week. Iedere woensdag verzint een van de deelnemers, Karin, of ik een woord waar je over kunt schrijven (bloggen, vloggen of ploggen). Niets moet, alles mag. Je kunt op ieder moment instappen. De vorige woorden toen ik meeschreef kun je in het archief vinden.

Over deze auteur

Irene

Hee hallo, ik ben Irene, mijn nick is Pix, en ik blog sinds 2002. Mijn schrijflust doet me vaak naar het toetsenbord grijpen. Dat alles onder het genot van veel koffie en chocolate bites, gewoon omdat alles nu eenmaal veel mooie - en lekkere - flow vergt. Enneuhm..., mijn haar zit ook nog 'es altijd goed! Zie ook mijn over mij-pagina. Enneuhm... vergeet je ook niet aan te melden op mijn blogroll.

Ik wil reageren