Zoek
Sluit dit zoekvak.

#WoW, deel 8: initiatief

#WoW, deel 8: initiatief @verwondervrouw.nl
Uit eigen collectie

Soms vind ik het zonde, blog je sinds het inbeltijdperk (dat was toen in 2001, nog mensen), en heb je zoals Karin en ik best al wat expertise opgebouwd, en vind je dat je te veel kennis laat liggen. Dus werd het tijd voor een sprankelend nieuw initiatief, voor en door ons als bloggers, zie: rocktheblog.nl.

De #WoW is:

Initiatief: het ondernemen van actie zonder hier door anderen toe aangezet te worden.
– (plan) het bedenken van een nieuw idee of plan en het ondernemen van stappen om dit idee of plan te realiseren;

Het hoe en waarom achter rocktheblog.nl

Als je zoals ikzelf ervaring hebt met bloggen en succesvol bent geweest in het opbouwen van een publiek, kan het delen van die kennis, tips en strategieën waardevol zijn voor anderen die geïnteresseerd zijn in het betreden van de blogosfeer.

Veel mensen zijn geïnteresseerd in het starten van een blog, maar ze weten niet waar ze moeten beginnen. Door een blog over bloggen te starten, kunnen we een publiek aantrekken dat geïnteresseerd is in het leren van de basisprincipes van bloggen, het verbeteren van hun creatieve en schrijfvaardigheden en het laten groeien van hun online aanwezigheid.

Maar dat niet alleen: het runnen van een blog over bloggen kan ook de mogelijkheid bieden om te netwerken met andere bloggers en experts in de branche. Dit kan leiden tot samenwerkingsmogelijkheden, gastblogs en andere vormen van samenwerking die zowel rocktheblog.nl als die van anderen ten goede kunnen komen.

Naast dat het gewoon – doodgewoon – keileuk is om te doen samen met Karin, natuurlijk… 😉

Schrijf je mee?

#WoW betekent Write on Wednesday of Word of Week. Iedere woensdag verzint een van de deelnemers, Karin, of ik een woord waar je over kunt schrijven (bloggen, vloggen of ploggen). Niets moet, alles mag. Je kunt op ieder moment instappen. De vorige woorden toen ik meeschreef kun je in het archief vinden.

Tags:

Post delen mag:

Wat je niet wilt missen:

Een reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to top

© verwondervrouw.nl. Alle rechten voorbehouden