Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gelukkig Nieuwjaar!

close up of two flute glasses filled with sparkling wine wuth ribbons and christmas decor
Photo by Oleksandr Pidvalnyi on Pexels.com

Het was een mooi Oud & Nieuw daar gevierd bij een gezamenlijke vriendin. Maar toch, ondertussen waande ik me thuis, veilig mijn witte kat omringend en strelend, want ik had nog geen idee hoe zij dat vuurwerk allemaal zou gaan ervaren. Toen ik dan uiteindelijk thuis arriveerde bleek ze zeer onrustig te zijn en kroop ze bijna – misschien wel uit dankbaarheid dat ik toch weer thuis kwam – mijn richting uit. En at ze eindelijk haar avondmaaltijd weg.

Soms neem ik me dan ook voor om niet zoveel belang te hechten aan gezelligheid en feestvieren buiten de deur op zo’n dag als gisteren. Soms denk ik dat ik het thuis net zo fijn kan hebben. Want al die jaren dat ik hier nu woon, 25 dus, heb ik het geloof ik maar één keer thuis gevierd.

Maar goed, ik heb wel genoten van de briljante show van Claudia de Breij. Neem echt mijn petje af voor haar ludieke show. En minder van dat belerende toontje van Guido Weijers, dus die show hebben we dus niet volledig afgezien. Ooit hoop ik toch weer mijn absolute favoriet, Herman Finkers, te mogen mee- en herbeleven, want dan kun je me van de grond vegen. Dat mag op dezelfde avond als Claudia de Breij. Dan ben ik voor de rest van de avond weer content.

Aan mijn trouwe lezers dus de beste wensen toegewenst, dat het maar een mooi, gezond, gelukkig en hilarisch jaar mag worden… 🙂 Lots of smilies van mij…

Post delen mag:

2 Reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat je niet wilt missen:

scroll to top

© verwondervrouw.nl. Alle rechten voorbehouden