#WOT, deel 1, 2023: enthousiasme

#

Nee, het woord is dus niet ‘voornemens’. Ik heb daar een ander woord voor gepakt. Want kijk jij – net als ik – ook zo enthousiast uit naar het komende jaar?

Heb je net als ik – per ongeluk, maar ook expres – bewust geen goede voornemens, die je net zo enthousiast weer ‘vergeet’ zodra het jaar vordert? En weet je juist altijd weer dat enthousiasme op te brengen voor iets, of iemand?

Het #WOT-woord is:

Enthousiasme is een gemoedstoestand waarbij men zich levendig en uitgelaten gedraagt en een grote geestdrift en motivatie voor iets of iemand vertoont.

nl.wikipedia.org

Hoe zit het met jouw enthousiasme?

Heb je dromen en plannen voor dit aankomende jaar, waar je enthousiast over bent geworden, eer je er aan begonnen bent? Of staan er zaken in de planning waarover je nog niets mag verklappen? Ben jij – net als ik – dat open boek als je eenmaal enthousiasme ontwikkelt?

Ik ben vreselijk benieuwd naar wat jij me hierover kunt vertellen.

Ik lees het dan ook graag weer hieronder, in de reacties.

Schrijf je mee?

#WOT betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verzin ik een woord waar je over kunt schrijven (bloggen, vloggen of ploggen). Niets moet, alles mag. Je kunt op ieder moment instappen. De vorige woorden kun je in het archief vinden.

Over deze auteur

Irene

Hee hallo, ik ben Irene, mijn nick is Pix, en ik blog sinds 2002. Mijn schrijflust doet me vaak naar het toetsenbord grijpen. Dat alles onder het genot van veel koffie en chocolate bites, gewoon omdat alles nu eenmaal veel mooie - en lekkere - flow vergt. Enneuhm..., mijn haar zit ook nog 'es altijd goed! Zie ook mijn over mij-pagina. Enneuhm... vergeet je ook niet aan te melden op mijn blogroll.

2 Reacties

Door Irene