#WoW, deel 28: verleiding

#

Het is momenteel oppassen. De verleiding om zomaar een vakantie naar de zon te boeken is bij mij namelijk erg groot. En zo is er nog wel een aantal op te noemen. Maar goed, daar ben je dan ook mens voor!

De #WoW is:

Verleiding: 1) Aantrekkingskracht 2) Aanvechting 3) Bekoring 4) Seductie 5) Tentatie 6) Valstrik 7) Verlokking 8) Verovering 9) Verzoeking

encyclo.nl

Word jij momenteel ook verleid?

Kun je hier wat mee? Erover uitweiden? Heb je een heel eigen filosofische benadering over verleidingen? Wij zijn natuurlijk allemaal benieuwd naar jouw eigenste verhaal.

Ik lees het dan ook weer graag in mijn reacties.

SCHRIJF JE MEE?

#WoW betekent Write on Wednesday of Word of Week. Iedere woensdag verzint een van de deelnemers, Karin, of ik een woord waar je over kunt schrijven (bloggen, vloggen of ploggen). Niets moet, alles mag. Je kunt op ieder moment instappen. De vorige woorden toen ik meeschreef kun je in het archief vinden.

Over deze auteur

Irene

Hee hallo, ik ben Irene, mijn nick is Pix, en ik blog sinds 2002. Mijn schrijflust doet me vaak naar het toetsenbord grijpen. Dat alles onder het genot van veel koffie en chocolate bites, gewoon omdat alles nu eenmaal veel mooie - en lekkere - flow vergt. Enneuhm..., mijn haar zit ook nog 'es altijd goed! Zie ook mijn over mij-pagina. Enneuhm... vergeet je ook niet aan te melden op mijn blogroll.

4 Reacties

Door Irene