#WoW, deel 4: maatje

#

Onlangs zag ik een oproep naar ‘maatjes’ door het Oranjefonds. Ik hoefde niet lang te aarzelen om me daarvoor op te geven. Want toen ik zo’n jaar of 20 geleden in de GGZ was beland, werd het voor mij behoorlijk confuus allemaal zonder ervaringsdeskundigen in mijn omgeving. Ik had destijds beslist behoefte aan een maatje en dan niet eens zo specifiek als mentor of coach. Maatjes in die zin waren er toen nog niet. Dus veel kudo’s voor dit initiatief.

De #WoW is:

Maatje: 1) persoon met wie je goed kunt opschieten en met wie je veel leuke dingen kunt doen, 2) een inhoudsmaat, 3) eerste haring van het seizoen, 4) vriend

woorden.org

Ben jij ook een maatje voor iemand?

Of heb je er wel eens over nagedacht dat te worden/zijn voor een ander? Of heb je bepaalde vriendschappen met verschillende doelen waarbij je steeds andere dingen onderneemt? Ik lees het weer graag in de reacties.

Schrijf je mee?

#WoW betekent Write on Wednesday of Word of Week. Iedere woensdag verzint een van de deelnemers, vandaag Karin, of ik een woord waar je over kunt schrijven (bloggen, vloggen of ploggen). Niets moet, alles mag. Je kunt op ieder moment instappen. De vorige woorden toen ik meeschreef kun je in het archief vinden.

Over deze auteur

Irene

Hee hallo, ik ben Irene, mijn nick is Pix, en ik blog sinds 2002. Mijn schrijflust doet me vaak naar het toetsenbord grijpen. Dat alles onder het genot van veel koffie en chocolate bites, gewoon omdat alles nu eenmaal veel mooie - en lekkere - flow vergt. Enneuhm..., mijn haar zit ook nog 'es altijd goed! Zie ook mijn over mij-pagina. Enneuhm... vergeet je ook niet aan te melden op mijn blogroll.

2 Reacties

Door Irene