Geen moordkuil…

G

Ondertussen blijk ik ook nog eens van een blaasontsteking naar een of andere urinewegontsteking te zijn gegaan. Er huist en heerst dus een zekere bacterie binnen in mij. Ik vraag me nu af, ineens, of diezelfde bacterie ook tot die extreme jeukaanval heeft geleid, of dat het zelfs de voorbode was?

Anyhow, die bacterie zorgt er momenteel voor dat ik me nogal ziekig voel. Pijn in de flanken, buik pijnlijk, zware bovenbenen, last van mijn gewrichten, naast mijn ‘gewone’ rugpijn door 2 ingezakte wervels en scoliose. Het gaat lekker mensen! N.O.T.! 😉
Edoch, het is even niet anders. Gelukkig bestaat er iets als antibiotica, en zal ik de huisarts vragen of beide zaken wellicht verbandhouden?

Excuses

Ik had mezelf nog zo beloofd dat mijn blog niet zou verworden tot een of andere klaagzang met betrekking tot mijn gezondheid. Vandaar dat ik het laatste halfjaar ook zo weinig blogde, natuurlijk. Naast geen tijd, wegens de mantelzorg. En geen zin om te bloggen vanwege te weinig spannendere en leukere bijkomstigheden dan die verrekte gezondheid van mij.

Ik wil dus hier terstond mijn oprechte excuses aan mijn trouwe lezers aanbieden voor wat het wel is geworden uiteindelijk. Tóch een klaagzang. Maar hopelijk wel een waardoor het voor mij achteraf duidelijk wordt dat alles verband houdt met elkaar.

Zoals de huisarts reeds riep, de ziel en huid zijn nauw met elkaar verbonden. En ik durf nu wel te stellen, de rest ook…

Over deze auteur

Irene

Hee hallo, ik ben Irene, mijn nick is Pix, en ik blog sinds 2002. Mijn schrijflust doet me vaak naar het toetsenbord grijpen. Dat alles onder het genot van veel koffie en chocolate bites, gewoon omdat alles nu eenmaal veel mooie - en lekkere - flow vergt. Enneuhm..., mijn haar zit ook nog 'es altijd goed! Zie ook mijn over mij-pagina. Enneuhm... vergeet je ook niet aan te melden op mijn blogroll.

3 Reacties

  • Klaagzang??? Waar??? W8, ik ga nog even door je blog bladeren……….brb…………….

    Ik heb slechte ogen en mijn bril is aan vervanging toe maar ehhhhh ik kon het niet vinden hoor, echt niet!

    Afgezien daarvan…. als klaagzang niet mag, men alleen maar juichend moet overkomen, hoe snel val je dan door de mand als “nep”?
    Kortom, je bent mens, en geen mens woont in een perfect functionerende machine die wij lichaam noemen… En daarbij, stel iemand leest hier die hetzelfde doormaakt(e), die kan steun vinden in jouw berichten of jou tot steun zijn… 2 weten immers altijd nog meer dan 1, ja toch niet dan?

    Ik wens je ‘gisteren’ beterschap

Door Irene