#WOT, deel 41: jarig

#

Ja, komt u maar dóór met de felicitaties. Ik ben jarig vandaag. 55 Jaar jong. Dat is 35 jaar oud met 20 extra levenservaring. En nee hoor, het doet me niets. Nee, en dan ook écht níét. :-p

Het #WOT-woord van vandaag is:

Jarig: zijn verjaardag vierend.

Felicitaties

En nu zie ik er natuurlijk naar uit, dat alle #WOTters van deze gelegenheid gebruik gaan maken om eens een lofzang te houden op mijn persoon. Het hoeft heus niet al te complimenteus te zijn, wees eerlijk, maar niet té. Nee, hoeft niet. Wees vrolijk, steek de draak met me, weet je nog een leuke anekdote (mooi woord), aarzel dan niet deze te delen.

Ik doe als voorgaande jaren, vier het op de dag zelf klein. En ga in de week erna uit lunchen met vriendinnen dan wel kennissen. Dat om er toch een gezellige grootschalige gebeurtenis van te maken. Ach. Je leeft maar één keer, roept men.

En jij, wanneer ben jij jarig? Hoe wil je het vieren? Of heb je net als ik een grote hekel aan ronde-kring-verjaardagen?

Ik lees het weer graag in de reacties, hieronder.

Schrijf je mee?

#WOT betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verzin ik een woord waar je over kunt schrijven (bloggen, vloggen of ploggen). Niets moet, alles mag. Je kunt op ieder moment instappen. De vorige woorden kun je in het archief vinden.

Over deze auteur

Irene

Hee hallo, ik ben Irene, mijn nick is Pix, en ik blog sinds 2002. Mijn schrijflust doet me vaak naar het toetsenbord grijpen. Dat alles onder het genot van veel koffie en chocolate bites, gewoon omdat alles nu eenmaal veel mooie - en lekkere - flow vergt. Enneuhm..., mijn haar zit ook nog 'es altijd goed! Zie ook mijn over mij-pagina. Enneuhm... vergeet je ook niet aan te melden op mijn blogroll.

5 Reacties

 • Gefeliciteerd!! Een mooie leeftijd, waar ik al een half jaar mee rondloop 😉

  En ik stuiter nog steeds elk jaar de week voor mijn verjaardag door het huis “bijna jarig” terwijl we er eigenlijk nooit veel aan doen. Ja, zo’n kringverjaardag, die ik dus vaak wel gezellig vind. Ook bij anderen. Bij mijn schoonfamilie komen hele leuke mensen, die ik dan 2x per jaar zie en waar we dan mee kletsen.

  Ik wens jou in elk geval een hele fijne dag en vele fijne vieringen met etentjes.

 • https://ria-en-fibromyalgie.blogspot.com/2022/10/wot-jarig.html

  Ik heb er snel een blogje uitgerammeld, want ik heb vandaag een cursus, dus verder weinig tijd.

 • Hartelijk gefeliciteerd! (ik moest even goed kijken of ik wel op de juiste weblog zat….kleurtje veranderd).
  Ik ben niet zo van de jarigheden…..en hoef ook niet bij te houden hou oud ik word. Ik ben al jaren 38 🙂
  https://karinblogt.nl/je-moet-zelf-de-slingers-ophangen/

 • Bij de soep vanmiddag drong het als een cadeautje voor een jarige tot me door: mijn creativiteit komt niet van mijn manieën, maar van mijzelf:
  https://www.paulvanderwerf.nl/metzonderbeperking/wot-jarig/

 • Veel te laat maar zeer gemeend, Van harte! Ik hoop dat je je heel jarig hebt gevoeld en flink bejubeld bent.
  https://cinvertelt.blogspot.com/2022/11/wot-2022-deel-41.html

Door Irene