Ook zo’n mooi woord dat om haverklap gehanteerd wordt, in zaken, maar zelfs in de politiek. En vaak zie je dat dat het tegenovergestelde de werkelijkheid is.

Elke keer als dit woord gehanteerd wordt is dat genoeg voor een big smile op mijn pokerface. Het zegt mij genoeg. Niet alleen krijg ik accuut eczeem, maar ook het gevoel dat ik weer eens word bedonderd waar ik bij sta.

Het #WOT-woord is:

Transparant: 1) doorschijnend 2) doorzichtig 3) helder

Wat denk jij bij transparant?

En nu ben ik natuurlijk benieuwd wat jij me over dit woord allemaal kunt vertellen.

Ik lees het dan ook graag weer hieronder, in de reacties.

Schrijf je mee?

#WOT betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verzin ik een woord waar je over kunt schrijven (bloggen, vloggen of ploggen). Niets moet, alles mag. Je kunt op ieder moment instappen. De vorige woorden kun je in het archief vinden.

%d bloggers liken dit: