#WOT, deel 11: politiek

#

Je zult waarschijnlijk niet iemand kunnen vinden die zo minimaal geïnteresseerd is in de politiek. Ik wil er dan ook niets, noppes, nada over kwijt, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat dat ook voor jullie geldt. Vandaar dan toch dit #WOT-woord vandaag.

Het #WOT-woord is:

Politiek is de wijze waarop in een samenleving de belangentegenstellingen van groepen en individuen tot hun recht komen – meestal op basis van onderhandelingen – op de verschillende bestuurlijke en maatschappelijke niveaus.

wikipedia.org

En jij, ben jij wel politiek geëngageerd?

Weet jij er ludieke dingen over te vertellen? Houd je je er dagelijks mee bezig, of – net als ik – alleen als je democratisch je stem mag uitbrengen?

Ik ben zeer benieuwd naar wat jij me hierover kunt vertellen.

Ik lees het dan ook graag weer hieronder, in de reacties.

Schrijf je mee?

#WOT betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verzin ik een woord waar je over kunt schrijven (bloggen, vloggen of ploggen). Niets moet, alles mag. Je kunt op ieder moment instappen. De vorige woorden kun je in het archief vinden.

Over deze auteur

Irene

Hee hallo, ik ben Irene, mijn nick is Pix, en ik blog sinds 2002. Mijn schrijflust doet me vaak naar het toetsenbord grijpen. Dat alles onder het genot van veel koffie en chocolate bites, gewoon omdat alles nu eenmaal veel mooie - en lekkere - flow vergt. Enneuhm..., mijn haar zit ook nog 'es altijd goed! Zie ook mijn over mij-pagina. Enneuhm... vergeet je ook niet aan te melden op mijn blogroll.

10 Reacties

 • […] Irene’s  11e  WOT op 16 maart 2023 = “Politiek” […]

 • Tussen het uitpakken van de verhuisduizen door 🙂
  Effe WOTTEN https://karinblogt.nl/plucheplakkers/

 • Ik hoop dat ik hier morgen wat moois over kan schrijven. 🙂

 • OT…wat een leuk thema is dit!

  De vorige was ook leuk maar deze vind ik mooier…

  • @MelodyK: Jaaaa, vind ik nou ook… En het scoort heel wat beter in PageSpeed Insights van di Google, hè?

   • 😉

    De scores liggen niet binnen mijn interesseveld, daar heb ik nooit oog voor (gehad). Sinds ik weer ‘gratis’ blog moet ik het helaas doen met de thema’s die wp gratis ter beschikking stelt… dus dit thema kan ik niet van je ‘jatten’ 😉

    • @MelodyK: Dat is dan ook de reden dat ik niet overstap naar een gratis blog… waar zou ik met m’n fröbelzucht heen moeten. 😉

     • Ja dat herken ik, heeft mij ook lang tegengehouden… echter ik werd zeer ontevreden in toenemende mate bij 1 provider, dus stapte ik over. In het begin alles koek en ei niks aan het hand tot ik een probleem kreeg en om hulp vroeg en toen in de kou gezet werd. Dáár betaal ik dus niet voor.

      Kortom, toch maar terug naar gratis WP-en al heb ik dan wel een abo om de reclamezooi te vermijden en binnen dat bedrag heb ik ruimte om met css te werken dus dat doe ik dan nu ook. Het enige dat ik mis is de mogelijkhed thema’s te uploaden, maar dat moet dan maar.

Door Irene