Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ontdek ook de Bravermantest

spilled bottle of yellow capsule pills
Photo by Pixabay on Pexels.com

Nu, ik zat letterlijk de laatste tijd niet zo heel lekker in mijn vel. Waar dat aan ligt, precies, is natuurlijk nooit geheel met zekerheid te voorspellen. Het zijn van die typische vrouwenkwaaltjes, al mag ik dan nu wel opgelucht ademhalen dat het ergste gedeelte van die verrekte menopauze achter me ligt. Toch wilde ik hier wat mee. Ik wilde oplossingen. Ik wil alles in evenwicht krijgen. Maar waar te beginnen?

Doe ook die test

Een kennis van mij heeft onlangs de site Bravermantest.com samen met mij opgezet, wat draait om de – juist ja – Bravermantest. Deze test is in het leven geroepen om inzicht te bieden in jouw unieke neurochemische profiel en het bereiken van een gezondere balans tussen lichaam en geest.

Ontwikkeld door Dr Eric Braverman, een toonaangevende expert op het gebied van neurologie, richt de test zich op vier belangrijke neurotransmitters: dopamine, serotonine, GABA en acetylcholine. Door deze neurotransmitters te analyseren, biedt het een diepgaand inzicht in hoe je brein functioneert en je algehele gezondheid beïnvloedt. Neem net als ik met de Braverman-test een stap richting een gelukkiger en gezonder leven.

Mijn testresultaat

Mijn testresultaat wees uit dat ik acetylcholine dominant ben. En dat daar tegenover staat dat dopamine de tegenovergestelde kracht was. Ik heb bovendien een GABA deficiency van heb ik jou daar. In die test worden diverse aanbevelingen gedaan om de diverse uit balans geraakte neurotransmitters een beetje meer in balans te krijgen. Nu na een paar weken volgt er al een mooi resultaat.

Snel resultaat

Want door middel van enkele aanpassingen in mijn dieet, en waar nodig enkele voedingssupplementen tot me te nemen voel ik me nu al stukken beter in mijn vel zitten. Al na een paar weken en dagen.
Wat ik dan als voedingssupplement extra tot me neem? Well, de Omega-3 (visolie 1000mg), vitamine D met Magnesium, vitamine B-complex en ook drink ik mezelf bijna dronken aan de groene thee (met L-Theanine).

Mijn conclusie, het werkt als een tierelier. Ik voel me beter, vlotter, mijn stemmingswisselingen verbeteren en ik zie niet meer zo op tegen routinematige klussen, met name.

Met andere woorden, gaat dat zién. Doe er iets mee. Het wérkt. Echt wel.

Post delen mag:

Een reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat je niet wilt missen:

scroll to top

© verwondervrouw.nl. Alle rechten voorbehouden