Zoek
Sluit dit zoekvak.

#WOT, deel 12: idool

people in concert
Photo by Sebastian Ervi on Pexels.com

Ik had in mijn jeugd wel enkele idolen. Dat begon met Abba, the BeeGees, vervolgens the Beatles, daarna Andy Gibb (mooie man dat), The Police (heeft iemand het adres van Sting, i.v.m. mijn plannen hem te dan eindelijk te ontmoeten lees: stalken), U2, the Dire Straits, en ga zo nog maar even door.

Het #WOT-woord is:

Idool: bekend persoon met wie je dweept

woorden.org

Het is nog steeds latent aanwezig, dat idoliseren

En nog steeds ben ik soms hevig onder de indruk van bepaalde artiesten. Het is echter niet meer zoals vroeger toen ik mezelf letterlijk in hun naastes’ schoenen durfde te plaatsen. Maar het is dan toch nog steeds wel een bewondering op afstand.

Ik ben zeer benieuwd naar wat jij me hierover kunt vertellen.

Ik lees het dan ook graag weer hieronder, in de reacties.

SCHRIJF JE MEE?

#WOT betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verzin ik een woord waar je over kunt schrijven (bloggen, vloggen of ploggen). Niets moet, alles mag. Je kunt op ieder moment instappen. De vorige woorden kun je in het archief vinden.

Tags:

Post delen mag:

Wat je niet wilt missen:

8 Reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to top

© verwondervrouw.nl. Alle rechten voorbehouden