Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hooi – hatsjoe – koorts

woman lying on bed while using tissue
Photo by Andrea Piacquadio on Pexels.com

Sinds een week ervaar ik hooikoorts, getuige de wc-rollen die ik reeds vol heb gesnottebeld. Nooit eerder last van gehad. Zoiets komt spontaan op – als kakken – en hoewel ik dreigde half dood te gaan vanwege die vermoede mansflu in eerste instantie, kan ik inmiddels weer lachen.

Ik ben namelijk tamelijk allergisch voor snotneuzen, moet je weten. Naast een allergie voor onderhangende wc-rollen, die ik stiekem altijd verander van positie, waar ik ook ben, maar dat terzijde.

Die allergie voor snotneuzen had voorkomen kunnen worden als ik zelf kinderen had gehad. Nu check ik steeds in spiegels en ietwat nerveus om te zien of ik toch onverhoopt groene pulken gewaar wordt of dat het tot ergere misselijkmakende situaties leidt. Ik denk dat ik inmiddels rijp ben voor een bezoek aan een psychiater.

Je wordt immers altijd – als in Karma – gestraft waar je het meeste moeite mee hebt in dit leven…

Post delen mag:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat je niet wilt missen:

scroll to top

© verwondervrouw.nl. Alle rechten voorbehouden