Even over de topjes van mijn tenen

E

De reumatoloog heeft gesproken, na diverse testen: foto’s en bloedafname, blijkt dat ik – gelukkig – geen reuma heb, maar wel gevorderde artrose in de topjes van mijn tenen. Wat dus die pijn tijdens mijn dagelijkse ommetjes veroorzaakt. Het advies is, betere en speciaal ontworpen inlegzooltjes.

Voor het overige kwam uit de bloedafname dat ik een tekort aan vitamine B12 en vitamine D heb, maar allez oeps, dat kan worden opgelost door ze te slikken elke dag.

Ik ben ietwat opgelucht. Mijn oma van vaders’ zijde had wel reuma. Zeer ernstig zelfs. Ze is op vrij jonge leeftijd overleden omdat ze vanwege haar pijn nog langer medicatie en eten en drinken weigerde in te nemen. Gelukkig is mij dit ziekbed bespaard gebleven.

Over deze auteur

Irene

Hee hallo, ik ben Irene, mijn nick is Pix, en ik blog sinds 2002. Mijn schrijflust doet me vaak naar het toetsenbord grijpen. Dat alles onder het genot van veel koffie en chocolate bites, gewoon omdat alles nu eenmaal veel mooie - en lekkere - flow vergt. Enneuhm..., mijn haar zit ook nog 'es altijd goed! Zie ook mijn over mij-pagina. Enneuhm... vergeet je ook niet aan te melden op mijn blogroll.

Ik wil reageren