Waarom Pix druk, druk, druk is

W

Tja, alles kitsch hier onder de ritsch… Ben druk bezig met de (mede-) organisatie van een amateurkunstexpositie op 18 en 19 februari a.s. in de Doelenzaal van de stadsbieb te Haarlem… Als in PR & SocialMedia Coördinator…. Vergt nogal wat inzet en motivatie tegelijkertijd… Maar al in al is het een leuke drukte en zijn het fijne bezigheden…

Website opzetten… Flyers ontwerpen… Visitekaartjes ontwerpen… Badges gereed maken voor de expositie… Een hele webpagina inrichten ten behoeve van de jurering door de vakjury… maar ook voor de naamkaarten voor op de panelen onder de kunstwerken tijdens de expositie… soort van 2-in-1 actie, mijnerzijds… Een catalogus maken…, dat ook…

Vergaderen… Het is best nog een uitdaging om alle neuzen dezelfde richting in te krijgen… En dat maakt dat het voor mij extra spannend is…

Flyers verspreiden… De media uitnodigen om (ook) over ons te schrijven… En dan maar hopen dat je antwoord ontvangt en dat is meestal niet het geval… want antwoord geven is een ‘nieuwerwets’ ding, zeg maar…

We hebben het voor elkaar gekregen om de Burgemeester van Haarlem, de heer Jos Wienen, bereid te vinden de expositie te komen openen… En raad eens wie hem dan welkom mag heten…?

Je snapt het al… ik ben druk, druk, druk, doende en ook blij… En ik hoop van ganser harte dat mijn rug en rechtervoet die dagen geen last veroorzaken, om deze expo tot een daverend succes te maken… Niet alleen voor mij… maar vooral voor hen die ook meewerken… Wish me (and all others involved) luck!!

Over deze auteur

Irene

Hee hallo, ik ben Irene, mijn nick is Pix, en ik blog sinds 2002. Mijn schrijflust doet me vaak naar het toetsenbord grijpen. Dat alles onder het genot van veel koffie en chocolate bites, gewoon omdat alles nu eenmaal veel mooie - en lekkere - flow vergt. Enneuhm..., mijn haar zit ook nog 'es altijd goed! Zie ook mijn over mij-pagina. Enneuhm... vergeet je ook niet aan te melden op mijn blogroll.

2 Reacties

  • Klinkt wel als leuk druk …
    En het einde is in zicht..

  • Klinkt als een machtig project!

    Leuk en spannend!

Door Irene