Zoek
Sluit dit zoekvak.

In Memoriam: Sinéad O’Connor

autumn fallen leaves on gravestone
Photo by Maria Orlova on Pexels.com

Ik ben helemaal kapot en diepbedroefd over het overlijden van Sinéad O’Connor. Ze moet haast wel die verbluffend mooie en getalenteerde ‘engel’ zijn geweest voordat ze dit leven en deze aarde verliet.

Ik zal me die ene vallende traan herinneren, op die muziekvideo van Nothing Compares to You, die meer indruk op me maakte dan men ooit kan bevatten. Het vertelde me meer dan 1.001 verhalen in ieder geval.

Ik zal me vooral onze denkbeeldige diepgaande gesprekken herinneren, sinds ik een paar jaar geleden las op Facebook over haar moeizame levenspad. Hoe vaak ik haar ook moed en kracht heb toegesproken, nadien, die keren zijn op één hand niet te tellen. In de hoop dat ze het leven zou gaan vieren én overwinnen, ondanks alles.

May you rest in peace, Sinéad. You will be dearly missed.

Post delen mag:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat je niet wilt missen:

scroll to top

© verwondervrouw.nl. Alle rechten voorbehouden