Zoek
Sluit dit zoekvak.

#WOT, deel 10: kontje

grayscale photo of a woman wearing black top at the beach
Photo by Ivan Mudruk on Pexels.com

Tja, zag vanmorgen op di Twitter dat #kontje Trending is. Dat komt mooi uit. Want inderdaad is dat wel een van de 7 schoonheden van een man waar ik een oogje op zou kunnen krijgen. Dan pas komen: de glimlach, de ogen, wenkbrauwen en zelfs het verstand of gevoel voor humor van de beste man er maar karig van af.

Het #WOT-woord is:

kontje: kont (de; v(m); meervoud: konten) 1(informeel) achterste, gat, zitvlak: de zaak ligt op zijn kont functioneert niet meer, ligt stil; op zijn (luie) kont blijven zitten geen hand uitsteken; babbelkont, bofkont, draaikont, mazzelkont, mopperkont, etc.

vandale.nl

Ben jij ook een billenmens?

En lijkt het je ook wel eens leuk om een man daar te slaan als het uitzicht je bevalt? Dat doe je natuurlijk niet, want met die #metoo beweging these days is dat nog een hachelijk dingetje. Maar je mag er dan nog wel over dromen, ook al doe je het niet.

Ik ben heel erg benieuwd naar wat jij me hierover kunt vertellen.

Ik lees het dan ook graag weer hieronder, in de reacties.

Schrijf je mee?

#WOT betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verzin ik een woord waar je over kunt schrijven (bloggen, vloggen of ploggen). Niets moet, alles mag. Je kunt op ieder moment instappen. De vorige woorden kun je in het archief vinden.

Post delen mag:

9 Reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat je niet wilt missen:

scroll to top

© verwondervrouw.nl. Alle rechten voorbehouden