Zoek
Sluit dit zoekvak.

#WOT, deel 15: parttime

unrecognizable black person touch snoozing alarm on clock
Photo by Monstera on Pexels.com

‘s Morgens mantelzorg ik. Bewust. Je zou het parttime werk kunnen noemen, al word ik er dan niet voor betaald. Denk ook niet dat het echt fulltime te doen is. Vaker wel dan niet ben ik des avonds ook nog aanwezig om voor di Mama en mijzelf te koken.

De meeste mensen vinden me maar een vreemde snuiter, juist omdat ik het zo trouw en plichtmatig op mezelf heb genomen. Dat terwijl de overheid eigenlijk niets anders van je verwacht.

Het #WOT-woord is:

Als je minimaal 12 uur per week werkt maar geen fulltime of voltijd contract hebt, dan werk je parttime. Dat heet ook wel: in deeltijd werken. Parttime werken kan je helpen om je werk beter vol te houden.

fnv.nl

En jij? Werk jij ook parttime?

En hoe bevalt het? Zou je weer terug willen naar fulltime? Of denk je, ik leef niet om te werken, maar juist andersom?

Ik ben zeer benieuwd naar wat jij me hierover kunt vertellen.

Ik lees het dan ook graag weer hieronder, in de reacties.

SCHRIJF JE MEE?

#WOT betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verzin ik een woord waar je over kunt schrijven (bloggen, vloggen of ploggen). Niets moet, alles mag. Je kunt op ieder moment instappen. De vorige woorden kun je in het archief vinden.

Tags:

Post delen mag:

Wat je niet wilt missen:

Een reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to top

© verwondervrouw.nl. Alle rechten voorbehouden