#WOT, deel 16: joker

#

Vandaag zit ik ohne inspiratione, dus wil ik hiermee een jokerkaart inzetten. Opdat jullie zelf een onderwerp bedenken, waar jullie met name over schrijven willen.

Het #WOT-woord is:

Joker: 1) speciale speelkaart die alle waarden kan aannemen, 2) teken van algemene waarde

encyclo.nl

Wat is jouw jokerkaart vandaag, of deze week?

Ik ben zeer benieuwd naar wat jij me hierover kunt vertellen.

Ik lees het dan ook graag weer hieronder, in de reacties.

SCHRIJF JE MEE?

#WOT betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verzin ik een woord waar je over kunt schrijven (bloggen, vloggen of ploggen). Niets moet, alles mag. Je kunt op ieder moment instappen. De vorige woorden kun je in het archief vinden.

Over deze auteur

Irene

Hee hallo, ik ben Irene, mijn nick is Pix, en ik blog sinds 2002. Mijn schrijflust doet me vaak naar het toetsenbord grijpen. Dat alles onder het genot van veel koffie en chocolate bites, gewoon omdat alles nu eenmaal veel mooie - en lekkere - flow vergt. Enneuhm..., mijn haar zit ook nog 'es altijd goed! Zie ook mijn over mij-pagina. Enneuhm... vergeet je ook niet aan te melden op mijn blogroll.

3 Reacties

  • Mijn WOT van vorige week zit nog steeds in de pen (in het toetsenbord? Als concept in de pc?) dus ik denk dat ik die alsnog schrijf 🙂

  • Ik trek de Leedladder joker (en ook de vorige week niet geblogd Joker). Valsspelen mag altijd toch?
    https://karinblogt.nl/leedladder/

Door Irene