#WOT, deel 18: vrij

#

Denk niet dat wij – jonge mensen – echt het besef hebben, wat vrij zijn werkelijk betekent. Ja, we mogen zo’n Bevrijdingsdag wel vieren. Hier in ‘t Haarlemse is er bijvoorbeeld Bevrijdingspop, een popconcert in de Haarlemmerhout. Heb dit zelf tot mijn grote schande nog nooit meegemaakt maar er wel al zin in. Muziek (mee)maken is mijns inziens wel de beste manier om te vieren dat we vrij zijn.

Het #WOT-woord is:

Vrij: 1) Aardig 2) Bandeloos 3) Behoorlijk 4) Beschikbaar 5) Best 6) Brutaal 7) Eigen baas 8) Franco 9) Frank 10) Gerust 11) Gratis 12) Ledig 13) Leeg 14) Loos 15) Los 16) Losbandig 17) Niet bevestigd 18) Niet bezet 19) Niet gebonden 20) Niet gevangen 21) Niet schuchter 22) Niet vast 23) Niet verplicht 24) Nogal

encyclo.nl

En jij, voel jij je (be)vrij(d)?

Wat ervaar jij als je het #WOT-woord van deze week tot je door laat dringen? Hoe vier je het? Of laat je het vrijgevoel lekker langs je heen glijden.

Ik ben zeer benieuwd naar wat jij me hierover kunt vertellen.

Ik lees het dan ook graag weer hieronder, in de reacties.

Schrijf je mee?

#WOT betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verzin ik een woord waar je over kunt schrijven (bloggen, vloggen of ploggen). Niets moet, alles mag. Je kunt op ieder moment instappen. De vorige woorden kun je in het archief vinden.

Over deze auteur

Irene

Hee hallo, ik ben Irene, mijn nick is Pix, en ik blog sinds 2002. Mijn schrijflust doet me vaak naar het toetsenbord grijpen. Dat alles onder het genot van veel koffie en chocolate bites, gewoon omdat alles nu eenmaal veel mooie - en lekkere - flow vergt. Enneuhm..., mijn haar zit ook nog 'es altijd goed! Zie ook mijn over mij-pagina. Enneuhm... vergeet je ook niet aan te melden op mijn blogroll.

2 Reacties

  • Het staat je vrij!
    Vrij om je mening te uiten en vrij om het met elkaar oneens te zijn!
    https://karinblogt.nl/het-staat-je-vrij/

Door Irene