Zoek
Sluit dit zoekvak.

#WOT, deel 35: denktank

women standing beside corkboard
Photo by fauxels on Pexels.com

Vannacht hield ik een brainstormsessie. Alleen. Dat doe ik vrij vaak, dus da’s niets bijzonders. Het was wel opvallend dat het ook nog eens Volle Maan was, maar misschien had ik het gewoon wel even nodig.

Ik ben wel vaker in zo’n stemming. Het vergt liters koffie. En ook liters tegenspraak (wat ik op zo’n moment in mijn up natuurlijk niet heb. Wat dat betreft mis ik collega’s dus best wel.) En ideeën die je liefst in een ongedwongen sfeer kunt opperen. En waar je op verder kunt borduren of uitweiden als de tijd er maar klaar voor is.

Het #WOT-woord vandaag is:

Denktank: 1) Forum van wijze mannen 2) Groep deskundigen 3) Groep geleerden 4) Groepdeskundigen 5) Tv-quiz

encyclo.nl

Brainstormen of denktank

Het maakt in feite niets uit hoe je het noemt. Het gaat er maar om dat er iets uitkomt, waar je iets mee kunt. Concrete ideeën. Concrete uitkomsten. En die nog wat tijd en moeite vergen om verder aan te bouwen.

Ik zit zelf bij tijd en wijlen vol nieuwe concepten in mijn hoofd die er allemaal uit moeten. De nachten, en de donkerte, zijn daar een welkome bijkomstigheid in.

Volgens mij ben ik daar niet de enige in. Ik hoor van veel familie, vrienden en kennissen dat ze af en toe bijeenkomsten houden, denktanks dus, waar ze al hun ideeën mogen spuien. En waarop dan toekomstige besluiten worden genomen.

En jij, brainstorm of denktank jij ook wel eens? In je up, of met meerderen? En wat soort zaken vloeit daar dan uit? Vind je het fijn om te denktanken? Ik hoor het weer graag in de reacties.

SCHRIJF JE MEE?

#WOT betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verzin ik een woord waar je over kunt schrijven (bloggen, vloggen of ploggen). Niets moet, alles mag. Je kunt op ieder moment instappen. De vorige woorden toen ik meeschreef kun je in het archief vinden.

Post delen mag:

2 Reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat je niet wilt missen:

scroll to top

© verwondervrouw.nl. Alle rechten voorbehouden