Zoek
Sluit dit zoekvak.

#WOT, deel 4: flair

woman standing by one foot and holding flare stick near trees
Photo by Wellington Cunha on Pexels.com

Soms word ik beticht van het hebben van soort van flair, zo roept men. Ik vermoed overigens, dat dat ontstaan is omdat ik nogal handig ben met de computer. “Jij doet maar eventjes, alsof het allemaal heel makkelijk is!” is dan het verwijt. 😉

Ik wilde dan echt dat men eens onderhuids mee kon kijken. Over die duizelingwekkende gedachten van mij, voordien, en eer ik me van die schijnbaar achteloos uitgevoerde taak heb gekweten. Ik wilde dat die mensen eens snapten, dat ook ik daar moeite voor heb moeten doen. En dat het me juist niet allemaal kwam aanwaaien, die skills. En flair, mhuhaha, het gemak waarmee ik het doe is van tevoren uiterst serieus ingepland en doorgenomen.

Het #WOT-woord is:

Flair: 1) bijzondere handigheid, 2) charmante vlotheid, 3) fijne neus, 4) gemak in de omgang, 5) gemak waarmee men zich ergens doorheen slaat, 6) gemakkelijk in de omgang, etc.

woorden.org

Heb jij ook soort van flair?

Is het bij jou ook het gemak waarmee je je ergens doorheen slaat? Of moet je, soms, net als ik inwendig en onderhuids ook ontzettend ploeteren? En weet je je ook geen raad met het ontvangen van zulke complimenten, waar je wezenlijk niets mee kunt?

Ik ben vreselijk benieuwd naar wat jij me hierover kunt vertellen.

Ik lees het dan ook graag weer hieronder, in de reacties.

Schrijf je mee?

#WOT betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verzin ik een woord waar je over kunt schrijven (bloggen, vloggen of ploggen). Niets moet, alles mag. Je kunt op ieder moment instappen. De vorige woorden kun je in het archief vinden.

Post delen mag:

3 Reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat je niet wilt missen:

scroll to top

© verwondervrouw.nl. Alle rechten voorbehouden