Zoek
Sluit dit zoekvak.

#WOT, deel 48: ongebreideld

nature path plants grow rampant
Photo by Gratisography on Pexels.com

Chips, het is vandaag alweer 1 december. De maand van het ongebreidelde feestvieren. De maand van cadeautjes, vreetfestijnen en drankgelagen.

Anders dan anders, zie ik er dit keer niet naar uit. Ik zit nog te veel met die nare tijd van vorig jaar in mijn maag. Ik vermoed dat het nog wel eens een lange tijd kon duren eer ik die ellende mag vergeten. Maar goed, dat was mijn broer dan wel waard.

Het #WOT-woord is:

Ongebreideld: – bijvoeglijk naamwoord, uitspraak: on-ge-brei-deld 1. door niets belemmerd, door niets ingetoomd

www.ensie.nl

Ga jij ongebreideld feestvieren deze maand?

Hou jij van de decembermaand als alle anderen? Of heeft het voor jou een andere betekenis, dan in al zijn ongebreideld feestvieren.

Wat is jouw manier van ongebreideld beginnen aan deze komende feestdagen.

Ik lees het dan ook graag weer hieronder, in de reacties.

Schrijf je mee?

#WOT betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verzin ik een woord waar je over kunt schrijven (bloggen, vloggen of ploggen). Niets moet, alles mag. Je kunt op ieder moment instappen. De vorige woorden kun je in het archief vinden.

Post delen mag:

3 Reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat je niet wilt missen:

scroll to top

© verwondervrouw.nl. Alle rechten voorbehouden