#WOT, deel 48: ongebreideld

#

Chips, het is vandaag alweer 1 december. De maand van het ongebreidelde feestvieren. De maand van cadeautjes, vreetfestijnen en drankgelagen.

Anders dan anders, zie ik er dit keer niet naar uit. Ik zit nog te veel met die nare tijd van vorig jaar in mijn maag. Ik vermoed dat het nog wel eens een lange tijd kon duren eer ik die ellende mag vergeten. Maar goed, dat was mijn broer dan wel waard.

Het #WOT-woord is:

Ongebreideld: – bijvoeglijk naamwoord, uitspraak: on-ge-brei-deld 1. door niets belemmerd, door niets ingetoomd

www.ensie.nl

Ga jij ongebreideld feestvieren deze maand?

Hou jij van de decembermaand als alle anderen? Of heeft het voor jou een andere betekenis, dan in al zijn ongebreideld feestvieren.

Wat is jouw manier van ongebreideld beginnen aan deze komende feestdagen.

Ik lees het dan ook graag weer hieronder, in de reacties.

Schrijf je mee?

#WOT betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verzin ik een woord waar je over kunt schrijven (bloggen, vloggen of ploggen). Niets moet, alles mag. Je kunt op ieder moment instappen. De vorige woorden kun je in het archief vinden.

Over deze auteur

Irene

Hee hallo, ik ben Irene, mijn nick is Pix, en ik blog sinds 2002. Mijn schrijflust doet me vaak naar het toetsenbord grijpen. Dat alles onder het genot van veel koffie en chocolate bites, gewoon omdat alles nu eenmaal veel mooie - en lekkere - flow vergt. Enneuhm..., mijn haar zit ook nog 'es altijd goed! Zie ook mijn over mij-pagina. Enneuhm... vergeet je ook niet aan te melden op mijn blogroll.

3 Reacties

Door Irene