#WOT, deel 49: sfeervol

#

December. De maand waarin we ons huis versieren, mét verlichtingen, mét kerstboom en met anderszins sfeervolle uitdossingen.

Ik moet er nog aan beginnen. Maar hee, ik heb een jong feline beest in huis, waarvan ik nu reeds visioenen heb dat ze een aanloop neemt met die sprong in de kerstboom op jacht naar die bungelende kerstbal. Zie je het voor je? Ik wel.

Het #WOT-woord is:

Sfeervol – bijvoeglijk naamwoord uitspraak: sfeer-vol 1. wat aangenaam en gezellig aanvoelt ♢ het huis is sfeervol ingericht

Ensie.nl

Hoe sfeervol is het bij jou?

Leef jij om je huis wat dat betreft uitermate gezellig dan wel sfeervol te maken? Of heb je er net als ik dit jaar niet zo’n behoefte aan?

Misschien heb je nog leuke tips om de sfeer in huis ongebreideld te verbeteren?

Ik lees het dan ook graag weer hieronder, in de reacties.

Schrijf je mee?

#WOT betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verzin ik een woord waar je over kunt schrijven (bloggen, vloggen of ploggen). Niets moet, alles mag. Je kunt op ieder moment instappen. De vorige woorden kun je in het archief vinden.

Over deze auteur

Irene

Hee hallo, ik ben Irene, mijn nick is Pix, en ik blog sinds 2002. Mijn schrijflust doet me vaak naar het toetsenbord grijpen. Dat alles onder het genot van veel koffie en chocolate bites, gewoon omdat alles nu eenmaal veel mooie - en lekkere - flow vergt. Enneuhm..., mijn haar zit ook nog 'es altijd goed! Zie ook mijn over mij-pagina. Enneuhm... vergeet je ook niet aan te melden op mijn blogroll.

4 Reacties

  • Lekker snel was ik vandaag…vrije dag dus blogtijd zat.
    Ik heb (nog) geen smaak….dan is sfeer maken best ingewikkeld
    https://karinblogt.nl/nog-smakeloos/

  • Uit m’n snotterig hoofd rammelde ik een niet zo sfeervol blog 😉

    https://ria-en-fibromyalgie.blogspot.com/2022/12/wot-sfeervol.html

  • Vandaag de kerstboom gezet, en wat is het hier gezellig nu. Heerlijke sfeer

Door Irene