#WOT, deel 48: vilein

#

Die meneer van X.com is net een mug. Hij steekt anderen, en snapt niet dat hij met z’n vileine actie(s) anderen daarmee genadeloos afserveert. Het resultaat is vanzelfsprekend dat men niet langer met hem en zijn actie(s) geassocieerd wenst te worden.

Met andere woorden, er schuilt iets vileins in zijn natuur, wat hij zelf – gek genoeg – niet op schijnt te merken. Nu vond ik reeds dat sommigen op X zich ook van hun meest vileine kant – want veilig van achter een Internetmuurtje – laten zien, waardoor een grote leegloop aldaar. Ik snap dat.

Het #WOT-woord is:

Vilein: snood, slecht, boosaardig, geniepig, gemeen, laag, venijnig, vilain

https://www.woorden.org/woord/vilein

Ben jij ook wel eens vilein?

Of zou je dat soms ook wel eens moedwillig willen zijn? Zonder Rücksicht op wat dat met die ander doet?Of laat je het bij die ander, en blijf je zelf volmaakt ZEN?

Ik hoor het weer graag in de reacties.

Schrijf je mee?

#WOT betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verzint of Karin of ik een woord waar je over kunt schrijven (bloggen, vloggen of ploggen). Niets moet, alles mag. Je kunt op ieder moment instappen. De vorige woorden toen ik meeschreef kun je in het archief vinden.

Over deze auteur

Irene

Hee hallo, ik ben Irene, mijn nick is Pix, en ik blog sinds 2002. Mijn schrijflust doet me vaak naar het toetsenbord grijpen. Dat alles onder het genot van veel koffie en chocolate bites, gewoon omdat alles nu eenmaal veel mooie - en lekkere - flow vergt. Enneuhm..., mijn haar zit ook nog 'es altijd goed! Zie ook mijn over mij-pagina. Enneuhm... vergeet je ook niet aan te melden op mijn blogroll.

2 Reacties

  • Heerlijk woord 🙂 Streken van klanten, was het eerste dat bij me opkwam
    https://karinblogt.nl/boomerang/

  • Ik zit de hele middag al te prakkiseren, maar er komt helemaal niets met dit woord in me op. Misschien van ‘t weekend nog.
    Wél een schitterend woord.

Door Irene