Met dat eindejaarsfeestje reeds in gedachten, zit ik me soms daar tussendoor even te reflecteren over letterlijk alles wat mijn brein me voorhoudt en wil laten zien.

Soms is dat een heel vluchtige bezigheid. Soms vergt het ook wat meer tijd. Soms kan ik urenlang ins Blaue hinein staren en al mijn zonden overdenken.

Het #WOT-woord is:

Reflecteren betekent letterlijk: beschouwen of overdenken. Reflecteren is het terugblikken op je eigen handelen en ervaringen, daarover nadenken en vandaaruit nieuwe keuzes maken. Reflectie is de motor van ontwikkeling, want als je niet terugkijkt wat anders en beter kan, zie je ook geen ontwikkelpunten.

wijleren.nl

Reflecteer jij ook?

Gelukkig hoor ik van anderen ook dat het ook bij hen een terugkerende bezigheid is.

En nu ben ik vreselijk benieuwd naar wat jij me hierover kunt vertellen.

Ik lees het dan ook graag weer hieronder, in de reacties.

Schrijf je mee?

#WOT betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verzin ik een woord waar je over kunt schrijven (bloggen, vloggen of ploggen). Niets moet, alles mag. Je kunt op ieder moment instappen. De vorige woorden kun je in het archief vinden.

%d bloggers liken dit: