De laatste tijd weet ik het wel. Ik word steeds kieskeuriger, dan wel kritischer, ten aanzien van, tja, wat eigenlijk niet?

Het #WOT-woord is:

Selectief: 1) Kieskeurig 2) Kritisch 3) Onderscheid makend 4) Uitgekozen 5) Uitkiezend

www.encyclo.nl

En jij, ben je ook selectief?

Soms mis ik dat kinderlijke spontane in mezelf dan ook best wel. Als kind was je immers juist niet zo kieskeurig of kritisch. Edoch, ik roep er dan bij, dat ik dat dan maar doe om mijn huid, haar en huis te beschermen. Tegenwoordig. Nu op dit moment.

Nu ben ik vreselijk benieuwd naar wat jij me hierover kunt vertellen.

Ik lees het dan ook graag weer hieronder, in de reacties.

Schrijf je mee?

#WOT betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verzin ik een woord waar je over kunt schrijven (bloggen, vloggen of ploggen). Niets moet, alles mag. Je kunt op ieder moment instappen. De vorige woorden kun je in het archief vinden.

%d bloggers liken dit: