#WOT, deel 8: voorbij

#

De afgelopen week was er een van verregaande drukte, met ook nog een crematie en logeerbezoek van familie uit Duitsland. Vandaar dat ik nu – met name – opgelucht en weer een klein beetje ontspannen en uitgerust ben, omdat het voorbij is. Ik droom nu alleen nog maar van een sereen strand. Echt waar.

Het #WOT-woord is:

Voorbij: wat gebeurd is

encyclo.nl

Kun jij soms ook niet wachten dat iets voorbij is?

En dat je achteraf verbaasd bent, naast opgelucht, dat het bijna altijd in goede banen werd geleid, maar dat de inspanning zoveel vergde dat je er van tevoren al moe van was. Ik ben een zeer intens (ook een mooi #WOT-woord) mens, volgens mij. Maar hoe zit dat met jou?

Nu ben ik vreselijk benieuwd naar wat jij me hierover kunt vertellen.

Ik lees het dan ook graag weer hieronder, in de reacties.

Schrijf je mee?

#WOT betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verzin ik een woord waar je over kunt schrijven (bloggen, vloggen of ploggen). Niets moet, alles mag. Je kunt op ieder moment instappen. De vorige woorden kun je in het archief vinden.

Over deze auteur

Irene

Hee hallo, ik ben Irene, mijn nick is Pix, en ik blog sinds 2002. Mijn schrijflust doet me vaak naar het toetsenbord grijpen. Dat alles onder het genot van veel koffie en chocolate bites, gewoon omdat alles nu eenmaal veel mooie - en lekkere - flow vergt. Enneuhm..., mijn haar zit ook nog 'es altijd goed! Zie ook mijn over mij-pagina. Enneuhm... vergeet je ook niet aan te melden op mijn blogroll.

14 Reacties

 • IK houd het klein: was alle ellende op de wereld maar voorbij 😉

  http://ria-en-fibromyalgie.blogspot.com/2023/02/wot-voorbij.html

 • Moet je #wot echt op Thursday schrijven? Of gaat het om het thema woord?

  • @Dorothé: niets m.o.e.t.; alles mág… 😉 Ik reik het woord aan, wanneer jullie tijd en zin hebben, ga je er mee aan de loop, zeg maar…

   • Dankjewel Irene. De tijd vliegt hier momenteel ‘voorbij’ 😉

    • https://wp.me/p1RndB-9YO en dit is mijn bijdrage

 • De vraag van Dorothé, stelde iemand anders aan mij… en die persoon kreeg het antwoord dat jij hier al gaf Irene 😉

  Mijn bijdrage staat er: https://melodyks.wordpress.com/2023/02/23/wot-write-on-thursday-2/

 • Dit vind ik leuk, ik zal ook eens gaan nadenken over wat voorbij gegaan is in mijn leventje

 • de vorige reactie ging niet goed, hopelijk deze wel. zo niet dan verwijder ze maar. dan raadpleeg ik Koba 🙂

 • Het werkt weer… mooi !

 • Het duurde even…..de dagen gaan zo snel voorbij. Maar op Dinsdag dan toch een WOT
  https://karinblogt.nl/we-zijn-er-bijna/

 • Voorbij – is het voorbij of is het nog lang niet voorbij?

  https://www.paulvanderwerf.nl/metzonderbeperking/wot-voorbij-is-het-voorbij-of-is-het-nog-lang-niet-voorbij/

 • […] Irene’s  8e  WOT op 23 februari 2023 = “Voorbij – wat gebeurd is” […]

Door Irene