De afgelopen week was er een van verregaande drukte, met ook nog een crematie en logeerbezoek van familie uit Duitsland. Vandaar dat ik nu – met name – opgelucht en weer een klein beetje ontspannen en uitgerust ben, omdat het voorbij is. Ik droom nu alleen nog maar van een sereen strand. Echt waar.

Het #WOT-woord is:

Voorbij: wat gebeurd is

encyclo.nl

Kun jij soms ook niet wachten dat iets voorbij is?

En dat je achteraf verbaasd bent, naast opgelucht, dat het bijna altijd in goede banen werd geleid, maar dat de inspanning zoveel vergde dat je er van tevoren al moe van was. Ik ben een zeer intens (ook een mooi #WOT-woord) mens, volgens mij. Maar hoe zit dat met jou?

Nu ben ik vreselijk benieuwd naar wat jij me hierover kunt vertellen.

Ik lees het dan ook graag weer hieronder, in de reacties.

Schrijf je mee?

#WOT betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verzin ik een woord waar je over kunt schrijven (bloggen, vloggen of ploggen). Niets moet, alles mag. Je kunt op ieder moment instappen. De vorige woorden kun je in het archief vinden.

%d bloggers liken dit: