Zoek
Sluit dit zoekvak.

#WoW, deel 18: jubileum

woman in white sweater lying on bed
Photo by cottonbro studio on Pexels.com

Vandaag feliciteer ik Ali. Kennelijk heeft ze een jubileum te vieren en koos zij deze week dit #WoW-woord. Hoe dan ook is dat een proficiat waardig.

Het #WoW-woord is:

Jubileum: of jubilee is een feestelijke herdenking van een gebeurtenis, zoals een huwelijk, indiensttreding bij een bedrijf of oprichting van een vereniging of bedrijf, die een bepaalde tijd geleden is.

wikipedia.org

Jij ook een jubileum te vieren?

Dit jaar niet, maar vorig jaar vierde ik mijn jubileum met mijn huis. Woon daar nu reeds 26 jaar. En da’s best lang. Volgens mij het langste traject in een huis waar ik in woon.

Heb jij ook een jubileum te vieren? Ik hoor het weer graag in de reacties.

Schrijf je mee?

#WoW betekent Write on Wednesday of Word of Week. Iedere woensdag verzint een van de deelnemers, Karin, of ik een woord waar je over kunt schrijven (bloggen, vloggen of ploggen). Niets moet, alles mag. Je kunt op ieder moment instappen. De vorige woorden toen ik meeschreef kun je in het archief vinden.

Post delen mag:

2 Reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat je niet wilt missen:

scroll to top

© verwondervrouw.nl. Alle rechten voorbehouden