Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lekker hysterisch

Lekker hysterisch op @verwondervrouw.nl
Photo by Tranmautritam on Pexels.com

Het valt je wellicht gelijk op. Ik heb wat gedaan met de kleurstelling van deze site. Lekker hysterisch, lekker vrolijke kleurtjes. Dat komt zo. De afgelopen 20 jaar heb ik al veel mensen mogen helpen met hun website. Immers, ik was zelf never nooit niet tevreden over de tamme uitstralingen die websites uitstralen. Ergens vat ik het wel, maar begrijpen doe ik het nooit, al leest het wel wat rustiger voor het oog.

Mijn 4 vragen

Als ik mensen bijsta met hun website, zijn mijn eerste vragen dan ook:

  1. Wat vind je mooi bij/aan andere websites? Geef voorbeelden
  2. Heb je een logo? Wil je dat ik er een maak? Geef voorbeelden
  3. Wat is je favoriete kleurstelling?
  4. Wat is je absolute deadline van ‘live’ gaan?

Met die 4 antwoorden leer je vrijwel alles

De 4 antwoorden die ik daarop krijg, zijn vaak weinig verrassend. Wat mij opvalt, is dat men niet gauw van de ‘norm’ durft af te wijken en kiest voor veilig. Veilig in kopiëren van andermans stijlen, andermans kleurstellingen en andermans fantasie.

Turquoise is zo’n veilige kleur. Echt, ik kan zo langzamerhand die kleur bijna niet meer handelen. Daarnaast grijs. Om van te gruwelen, zo gewoontjes als het zo langzamerhand wordt. En (donker)blauw, ja die ook.

Paginabouwen

In den beginne vond ik die Paginabouwers zoals Elementor, Divi, Avada, WPBakery builder, etc. maar verwarrend. En ik baalde er een beetje van, dat het zo makkelijk zou gaan. Maar niets is minder waar, gelukkig voor mij. Mijn hulp wordt gelukkig nog steeds gevraagd. En ik kan me heerlijk uitleven op alle mogelijkheden. En werkelijk waar, elke dag leer ik nog wat bij.

De stand der dingen

Ooit hoop ik dus weer eens iemand te treffen die mijn hulp vraagt en die geheel buitensporig gezellig buiten de lijntjes wil kleuren. En die geheel buiten mijn verwachtingen, een gigasucces gaat beleven juist vanwege het aandurven van hun eigen-wijsheid en eigen-zinnigheden. Make my day!

Post delen mag:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat je niet wilt missen:

scroll to top

© verwondervrouw.nl. Alle rechten voorbehouden